Hammaslaboratorio

Hammassampo

Hyvän hymyn tekijä vuodesta 1983

Puh

08 – 375 128

Sähköposti

info(a)hammassampo.fi

Osoite

Isokatu 32 B,
90100 Oulu
}

Laboratorio

8 – 16:30

Hammassampo

Palvelumme

Toteutamme laadukkaita hammasproteesiratkaisuja vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Erikoisosaamisemme kattaa kaikki hammasprotetiikan osa-alueet; kiinteä ja implanttiprotetiikka, irtoprotetiikka sekä purentahoidolliset laitteet.

Kiinteäprotetiikka

Esteettinen hammashoito, kruunut, sillat, laminaatit, täytteet,
implanttiprotetiikka

Irtoprotetiikka

Irtoproteesit, Metallirunkoiset rankaproteesit, Koko- ja osaproteesit

Purentahoidolliset laitteet

Viimeisimmän tekniikan tuotteet oikomishoitoon, purennan kuntoutukseen tai hampaiden suojaukseen

Erikoishammasteknikko

Kokoproteesit (tekohampaat), proteesien pohjaus (tiivistys), proteesien korjaus

Miten ja missä
hammasproteesit valmistetaan?

Kiinteä- ja implanttiprotetiikka, Irtoprotetiikka, Purentahoidolliset laitteet, Erikoishammasteknikko

Hammassampo on laadukasta hammasteknistä palvelua tarjoava täydenpalvelun hammaslaboratorio Oulussa. Olemme palvelleet hammaslääkäri asiakkaitamme vuodesta 1983, nyt jo toisessa polvessa. 

Tarjoamme erikoisosaamista  jokaiseen hammasprotetiikan osa-alueeseen: kiinteään- ja implanttiprotetiikkaan, irtoprotetiikkaan sekä purentahoidollisiin laitteisiin.

Korkea laatu, toimivuus ja yksilöllinen estetiikka, niistä meidät tunnetaan.

ASiantuntijaa

Hammasteknikkoa

hammaslaboranttia

vuoden kokemus

Erikoishammasteknikko

Erikoishammasteknikon puoleen käännytään mikäli tarvitsee uudet kokoproteesit (tekohampaat), proteesien pohjausta (tiivistystä) tai proteesi on rikkoutunut. Erikoishammasteknikon vastaanotolle voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Hammassammossa toimii kaksi kokenutta Erikoishammasteknikkoa; Esko Tornberg ja Sampo Heikkilä. Kokemusta erikoishammasteknikkona Eskolla on vuodesta 1987 ja Sampolla 2005. Molemmilta löytyy yli 30 vuoden kokemus hampaiden teosta.

Hammaslaboratorio

hammasteknikontyo

Hammaslaboratorio Hammassampo tarjoaa esteettisiä hammasproteesiratkaisuja vankalla kokemuksella. Tavoitteemme on tarjota asiakkaallemme laadukas, yksilöllinen ja toimiva hammasproteesi tai purentahoidollinen laite.

Meiltä tavoitat yhdellä puhelinsoitolla omat erityisosaajat niin kiinteään-,  implantti- ja  irtoprotetiikkaan kuin purentahoidollisiin laitteisiin. Kokemuksemme ja ammattitaitomme sekä tiivis ja mutkaton yhteistyö kliinisen hammashoidon ammattilaisen kanssa takaa laadukkaan, yksilöllisen ja toimivan lopputuloksen.

Hammassampo

Digitaalinen työnkulku

Työt kulkeutuvat lääkäriltä laboratorioomme myös digitaalisesti. Voit lähettää tiedostot meille yleisimpien IOS-järjestelmien omien yhteysportaalien kautta tai vaihtoehtoisesti stl-formaatissa sähköpostiimme. Mikäli tarvitset apua tiedoston lähetyksessä, soita meille niin autamme.

Intraoraaliskannausten vastaanotto: 

Hammassampo

Asiantuntijat

Hammassammosta löydät omat asiantuntijat jokaiselle hammastekniikan osa-alueelle; implantti- ja kiinteään protetiikaan, Irtoprotetiikaan ja purentahoidollisiin laitteisiin. Lisäksi erikoishammasteknikot Esko Tornberg ja Sampo Heikkilä auttavat sinua, mikäli tarvitset apua kokoproteesisi kanssa. 

Hammassampo

Ajankohtaista

Tekohampaat – hinta, asennus ja huolto

Tekohampaat – hinta, asennus ja huolto

Tekohampaat - hinta, asennus, huolto ja usein kysytyt kysymykset aiheesta Tekohampaita, joita kutsutaan myös hammasproteeseiksi, on käytetty vuosisatojen ajan korvaamaan irronneita tai vaurioituneita hampaita. Hammastekniikan ja materiaalien edistyminen mahdollistaa...

Hammaslaminaatit  – Hinta ja 7 tärkeintä asiaa

Hammaslaminaatit  – Hinta ja 7 tärkeintä asiaa

Hammaslaminaatit  - Hinta ja 7 tärkeintä asiaa Hammaslaminaatti on hampaan etupuolelle tuleva ohut kuori, joka valmistetaan hampaanvärisestä materiaalista yksilöllisen tarpeen mukaan. Laminaatti on materiaaliltaan yleensä keraaminen. Hammaslaminaatit ovat kokemusten...

Hammassampo

Ota yhteyttä

Vastaava hammasteknikko

Vastaava hammasteknikko

EHT Peitsa Tornberg

Hammassampo

Isokatu 32 B