Hammassampo

Tekohampaiden tarkastus

Tarjous:

Tekohampaiden tarkastus 0 €

”Suosittelen tekemään tekohampaiden tarkastuksen vuoden välein. Viallinen,
epäsopiva tai liian vanha ja kulunut proteesi aiheuttaa helposti ikäviä vaurioita suussa sekä särkytiloja pään alueella.”
-EHT Esko Tornberg

Milloin olet viimeksi tarkastanut tekohampaasi?

Hyvällä huolenpidolla hammasproteeseistasi on iloa pidempään. Kokoproteesi eli tekohampaat on hyvä tarkastuttaa ja puhdistaa perusteellisesti vähintään vuoden välein. Pohjaus tulee tehdä 2–3 vuoden välein ja kokoproteesi tulee uusia 5–10 vuoden välein. Meillä toimenpiteet suorittaa kokeneet erikoishammasteknikot. Viallinen, epäsopiva ja vanha proteesi voi aiheuttaa ikäviä vaurioita suussa; ärsyttää limakalvoja, aiheuttaa kasvaimia sekä lihasoireina pään alueen kipua ja särkytiloja. Suupielen haavaumat ja pahanmakuiset proteesit ovat usein seurausta sieni -ja hiivatulehduksesta joka saadaan lääkekuurilla kuntoon. Hammasproteeseista huolehtimalla ehkäistään sairauksia ja parannetaan jo syntyneitä vaurioita suussa.

Yksilölliset tekohampaat jokaiselle

Erikoishammasteknikon vastaanotolla sama henkilö, joka hoitaa potilasta tekee myös lopulliset proteesit. Luonnollisuus on tärkeä sekä ulkonäön että proteesien toimivuuden kannalta. Hyvään lopputulokseen päästään potilaan ja proteesin tekijän hyvällä ja välittömällä yhteistyöllä. Hampaiden muoto ja väri sekä oikea purentakorkeus katsotaan kiirehtimättä vaihe vaiheelta, jolloin potilaalla on aikaa tunnustella ja hyväksyä tehdyt työvaiheet sekä lopulta valmis proteesi. Sloganimme hyvän hymyn tekijä on lupaus esteettisesti yksilöllisestä hymystä, joka saadaan laadukkaista materiaaleista, kokemuksella ja ammattitaidolla valmistetuilla hammasproteeseilla.

Olethan muistanut puhdistaa tekohampaita säännöllisesti?

Sylki ja kieli eivät puhdista suuta tarpeeksi tehokkaasti, joten huolellinen tekohampaiden puhdistaminen päivittäin on ehdottoman tärkeää. Puhdista proteesi vähintään aamuin illoin, mutta myös aterioinnin jälkeen puhdistaminen on suotavaa. Proteesi pestään erityisellä proteesille tarkoitetulla harjalla ja haalealla vedellä. Pesuaineena käytetään proteeseille tarkoitettuja puhdistusaineita. Älä käytä hankausaineita sisältävää hammastahnaa. Lisäksi hammasproteesit kannattaa puhdistaa kerran viikossa proteesien desinfiointiaineella juomalasissa.

Erikoishammasteknikkomme

Erikoishammas-
teknikkomme

Esko Tornberg

Esko Tornberg

Erikoishammasteknikko, perustaja

040 543 8008

Sampo Heikkilä

Sampo Heikkilä

Erikoishammasteknikko

040 543 8008

Päästä nyt tänne pääripasi, pujota puraisimesi, heitä harvat hampahasi, liitä leukasi leveät! Eläkä pane pahaksi, jos meille mikä tulisi, luien luske, päien pauke, kova hammasten kolina!

Varaa aika ilmaiseen tekohampaiden tarkastukseen

Tarkistamme, onko kokoproteesisi edelleen sopiva, purentakorkeus oikea ja proteesin allaoleva limakalvo terve. Arvioimme samalla myös proteesin huolto- tai uusimistarpeen.

11 + 2 =

Puh

08 – 375 128

Email

info(a)hammassampo.fi

Osoite

Isokatu 32 B, 90100 Oulu
}

Laboratorio

7 – 17

Hammaslaboratorio

Hammassampo