Hammassampo sai uudet verkkosivut

Päivitimme sivumme vastaamaan tätä päivää. Uudet sivut toteutettiin yhteistyössä Tecinspire Oy:n kanssa ja lopputulos oli erittäin hyvä. Tavoitteena oli saada sivuillemme selkeämmin näkyviin se mitä teemme ja miten. Mielestäni onnistuimme kohtuullisen hyvin.

Sivuiltamme etsivät tietoa niin hammashoidon ammattilaiset kuin tavan kuluttaja. Koska tahdoimme pitää sivut kohtuullisen tiiviinä ja selkeinä, emme tehneet ns. kokonaan omia sivuja näille eri ryhmille. Niinpä osa hammaslaboratoriopalvelu alasivun tiedoista on varmasti hammashoidon ammattilaisille ylimääräisiä, mutta yhteisille potilaillemme ne toivottavasti antava lisäarvoa. Osa tiedoista on taas suunnattu hammashoidon ammattilaisille. Erikoishammasteknikon palvelut löytyvät omalta alasivultaan, josta niitä tarvitsevien on helppo tutustua palveluihimme ja löytää haluamansa hampaantekijän yhteystiedot.

Toivon että sivumme antavat sinulle meistä ja palvelustamme selkeän ja luotettavan kuvan. Olemme tehneet Oululaisille ja Pohjois-Suomalaisille hampaita nyt 37 vuotta. Haluamme tehdä hyvää hymyä myös jatkossa.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, hampaista tai niiden vierestä, laita kirjoittaen whatsappiin (linkki oikeassa alanurkassa) tai pirauta. Numerot löytyvät yhteys alasivun alta.

Peitsa Tornberg